Jouw kapper in Elst, Arnhem en omgeving waar je wel de kwaliteit en service krijgt tegen scherpe tarieven.

Heb je vragen over de behandelingen? Neem gerust contact op!

Behandelingen

Bij Charme Hair & Beauty kan je kiezen uit diverse behandelingen voor het haar tegen zeer scherpe tarieven. Je kan er uiteraard terecht voor het knippen en stylen van je haar maar ook voor professionele haarkleuring. Of het nu gaat om herstelbehandelingen voor het haar, een totaal-kleuring of juist schitterende kleureffecten als Highlights, Balayage, Ombre, Color Melt …Charme Hair & Beauty is het adres in de regio Elst en Arnhem waar je niet teveel betaalt maar wel kan rekenen op uitstekende kwaliteit en service die je verwacht van je kapper.

Naast haarverzorging help ik je ook graag met jouw makeup en gezichtsverzorging. 

Jouw behandeling wordt altijd vooraf gegaan met een persoonlijk consult. Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden.

Kapsalon Elst

Haarverzorging

Olaplex behandeling

Ervaar zelf de Olaplex behandeling!

De professionele Olaplex behandeling in mijn salon is bedoeld om beschadigd haar te herstellen of juist om haarbreuk door toedoen van veelvuldige haarkleuring te voorkomen.

Deze behandeling is van hoge kwaliteit, maakt je haar soepeler en geeft het extra glans.

Lees meer…

Matrix BOND Ultim8

Bescherm je haar bij je volgende kleurbehandeling met de Bond Ultim8 All-in-one behandeling.

Neem geen onnodige risico’s en voorkom haarbreuk bij de ontkleuring van je haar met deze schitterende formule van Matrix.

Informeer gerust naar de voordelen en de kosten van deze behandeling.

Haarkleuring & trends

Balayage

Hou je van trendy kleureffecten? Dan kan de Balayage haartrend je niet zijn ontgaan. 

Hoewel deze trend al enige tijd bestaat, is Balayage nog altijd een van de meest geliefde kleureffecten. 

Waar er bij het aanbrengen van Highlights gebruik wordt gemaakt van folies, wordt de kleuring bij deze techniek middels een kwast door het haar “geveegd”. Hierdoor ontstaat er een schitterende vloeiende oplichting van de kleur (vaak in een “V” vorm) in de lengtes van het haar.

Lees meer…

Balayage - fallayage

Highlights, Lowlights & Babylights

Highlights is een van de bekendste kleureffecten. Bij Highlights worden er simpel gezegd ‘streepjes’ in je haar aangebracht die lichter zijn dan de natuurlijke haarkleur. Dit geeft je haar dan ook een mooi speels effect.

Lowlights zijn precies het tegenovergestelde van Highlights. Deze techniek wordt toegepast op lichte haarkleuren waarbij fijne haarstrengen donker gekleurd worden. 

Babylights zijn vergelijkbaar met highlights maar dan met een veel kleiner contrast tussen de natuurlijke haarkleur en de aangebrachte kleuring 

Highlights

Color Melt

Color Melt kan je niet zijn ontgaan want dit is momenteel een populaire nieuwe kleurtechniek. 

Maar wat is Color Melt eigenlijk? De naam zegt het al, door deze techniek toe te passen bij het kleuren van het haar worden meerdere kleuren als het ware in elkaar gesmolten. Dit betekent dat er vaak minimaal 3 tinten, vaak uit dezelfde kleurfamilie worden gebruikt. De verschillende tinten lopen vloeiend over in elkaar wat leidt tot een prachtig eindresultaat.

hair color melt

Ombre hair

Ombre effect is een wat oudere trend waar later de Balayage en Babylights op zijn gevolgd. Dit effect kan je zien als highlights maar dan niet aangebracht door het gehele haar maar juist onderin het haar.

Bij Ombre is er een duidelijk kleurverschil waar te nemen tussen het onderste en het bovenste deel van het haar.

Ombre

Bronde

De naam Bronde komt voort uit een mix van Brown & Blonde. Dat is ook precies waar dit effect voor staat namelijk een haarkleur in verschillende tinten blond en bruin met een mooi natuurlijk effect als resultaat. 

Wil je liever geen blond en geen bruin haar maar een combinatie van beiden, dan is Bronde misschien wel geschikt voor jou.