Knippen en Stylen

Knippen en Stylen in Elst

Ben je op zoek naar een professionele kapper in Elst, Arnhem of omgeving waar je voordelig en professioneel je haar kan laten knippen? Breng een bezoek aan Charme Hair & Beauty in Elst. Een afspraak is snel gemaakt en je haar wordt met aandacht geknipt door een kapster met ruime ervaring. De prijzen voor een knipbeurt in onze salon starten vanaf 10,- euro. Kinderen worden bij ons geknipt voor €10,-, ongeacht de lengte van het haar. Een knipbeurt voor de heren kost maar slechts €12,-. Dames betalen afhankelijk van de lengte van het haar €12,- of €14,-.

Wil je jouw haar liever ook laten wassen en föhnen/stylen? Ook dat is mogelijk tegen zeer scherpe tarieven. Denk aan een knipbeurt inclusief wassen & föhnen voor maar slechts €18,-.

Voor het stylen van het haar worden door ons enkel kwalitatief hoogwaardige producten gebruikt van bekende merken als Schwarzkopf, L’Oreal Paris, Revlon e.d.

Wij streven ernaar om te zorgen dat onze klanten in de salon nooit hoeven te wachten. Wanneer je vooraf een afspraak hebt gemaakt, zal je ook op het afgesproken tijdstip worden geholpen.

Wacht dus niet langer! Bel ons vandaag nog om een afspraak te maken.