Olaplex

Olaplex behandeling

Ervaar zelf de Olaplex behandeling!

De professionele Olaplex behandeling in mijn salon is bedoeld om beschadigd haar te herstellen. De behandeling kan ook juist helpen om beschadiging, door toedoen van o.a. veelvuldige haarkleuring, te voorkomen.

Deze behandeling is van uitstekende kwaliteit, maakt je haar soepeler en geeft het extra glans.  Website Olaplex

Olaplex

Wat is Olaplex?

Olaplex is een nieuwe technologie waarmee het (af)breken van het haar wordt voorkomen. Dit product geldt als de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie en staat bekend als een wondermiddel.

Olaplex zorgt voor het herstel van gebroken haarverbindingen die beschadigd zijn door thermische en chemische behandelingen. Het beschermt het haar tegen de schadelijke invloeden van dergelijke behandelingen. Bovendien draagt dit bij aan sterker, veerkrachtiger en glanzender haar. 

Deze behandeling wordt toegepast bij ontkleuringen, totaal-kleuringen, allerlei soorten highlights maar ook simpelweg als losse behandeling bij (extreem) beschadigd haar. 

Hoe werkt Olaplex?

In 3 stappen sterk, glanzend en gezond haar. 2 stappen zijn bedoeld voor behandeling in de salon, en 1 voor thuis.


Bij stap een van de behandeling wordt de No. 1 Olaplex Bond Multiplier  aan de mengsel voor de kleuring toegevoegd.

Na de kleuring van het haar en het uitspoelen van de verf, volgt stap 2, namelijk het aanbrengen van No. 2 Olaplex Bond Perfector. Nadat deze 10 minuten het haar in heeft getrokken is de behandeling in de salon afgerond. 

Hierna is het de beurt aan de laatste stap, namelijk de No. 3 Hair Perfector. Dit is een eenvoudige thuisbehandeling waarbij het haar 1 maal per week behandeld wordt. Deze behandeling is bedoeld om het haar verder te versterken. 

Alle stappen op een rij...

No.1 Bond Multiplier

BEGIN HET HERSTELLEN

Deze geconcentreerde eerste salon stap herstelt gebroken disulfide verbindingen in het haar en begint het proces van schade voorkomen en schade herstellen.

No.2 Bond Perfector

PERFECTIE NASTREVEN

De tweede stap gaat verder met het herstellen en opnieuw opbouwen van de resterende gebroken verbindingen om je te verzekeren van het sterkste, meest glanzende en gezondste haar mogelijk.

No.3 Hair Perfector

DUURZAME BESCHERMING THUIS

Deze laatste stap biedt continue bescherming tegen schade.

Dit betreft geen conditioner of masker maar een herstelbehandeling waarmee het haar van binnenuit wordt opgebouwd. De ideale aanvulling op de wekelijkse haarverzorging thuis en een uitstekende oplossing als voorbereiding op een kleurbehandeling.